Om ossSweden Europe Center är ett familjeföretag med Uppsala som hemmaplan.
Vi levererar till privatpersoner och företag i hela Sverige, och även internationellt.

Vi har som mål att förenkla vardagsbehovet och erbjuda produkter av hög kvalité, för ett lägre pris.
Vår vision är att skapa en enklare vardag för alla som driver en verksamhet. Har du intresse av att bli en långsiktig partner och få exklusiva erbjudanden? Tveka inte att kontakta oss idag.


Vår prissättning är ärlig från början, lyckas vi trycka ner priset på tillverkningen, ser vi till att dela på det med er. Vid större beställningsmängder kan vi trycka ner priset ytterligare. Varför vi kan behålla kvalitén och sänka priset beror på att vi är ett webb-baserat företag som slipper höga kostnader.


Miljövänlighet går som en röd tråd genom allt vi gör.

Vi vill driva ett lyckat företag utan att riskera planeten som våra barn växer upp i. Därför har vi valt att medverka i olika miljökämpande kampanjer så som plantering av träd i drabbade områden. Vårt arbetssätt är också självklart miljövänligt som materialet vi använder när vi tillverkar våra produkter. Vi jobbar ständigt för att bli miljövänligare. Även transporten är miljövänligare när du beställer varor från oss, då vi finns lokalt och inte behöver transportera varorna över långa distanser.Skräddarsydd lösning för just ditt företag

Vi ser över dina behov och ordnar fram en lösning som med garanti sänker dina nuvarande kostnader. Du sparar tid genom att handla på vår webbsida på bara några minuter eller via telefon. Vi är redo att ta emot stora beställningar och tillverka produkter i våra fabriker enligt er önskemål i form av antal, material, design etc. Kontakta oss för mer informaton. Tveka inte kontakta oss idag för att boka in ett möte.


- Vi erbjuder fri frakt i hela Uppsala, vid behov kan vi leverera på samma dag. Vid beställningar över 2495kr erbjuder vi fri frakt i hela Sverige.